Topaanbiedingen

Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor een breed assortiment aan producten. Zo voeren wij poly en mono kristallijne, alsmede dunne film zonnepanelen van diverse A-fabrikanten in onze productportfolio. Ook voor wat betreft de omvormers leveren we zowel stringomvormers alsmede parallelle omvormersystemen van diverse merken.

Periodiek kopen we voor onze klanten echter groot in. Op die manier kunnen we u bijzondere producten voor een bijzondere prijs aanbieden. Vanzelfsprekend toetsen we deze producten op kwaliteit en betrouwbaarheid en continuiteit van de fabrikant zodat u er van verzekerd bent dat uw garanties ook in de toekomst zijn gewaarborgd.

Op dit moment kunnen we u de volgende bijzondere zonnestroomsystemen aanbieden voor een scherpe prijs.

Een PV installatie op basis van poly kristallijne zonnepanelen van 260Wp inclusief omvormer en montage. Deze panelen worden gekenmerkt door hun prima prestatie tegen een uiterst scherpe prijs in combinatie met een langere garantie (12 jaar productgarantie en 30 jaar vermogensgarantie).

De prijs per paneel bedraagt EUR 150,= incl. BTW .

> Prijzen systemen

De zonnepanelen van TSMC worden door hun effen zwarte uiterlijk beschouwd als de fraaiste panelen die momenteel op de markt zijn. Deze dunne film panelen hebben bovendien een aanzienlijk rendement. Ook deze panelen beschikken over een productgarantie van 10 jaar en een vermogensgarantie van 25 jaar.

De prijs per paneel bedraagt EUR 115,= incl. BTW .
> Prijzen systemen...

Deze all black zonnepanelen van JA Solar met een vermogen van 270Wp zijn uitgerust met een geintegreerde PowerOptimizer van SolarEdge. Indien u voor het SolarEdge omvormersysteem kiest, vormen deze panelen een uitermate efficiente en ook prijstechnisch interessante oplossing. Uiteraard zijn ook deze panelen voorzien van 10 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie.

De prijs per paneel bedraagt EUR 210,= incl. BTW .
> Prijzen systemen...

 

Let op: voor afname van hele pallets gelden nog lagere prijzen! Bel voor de scherpste prijs....

> Vraag een offerte aan!