SunStart ©

SunStart © is gespecialiseerd in het begeleiden, uitvoeren en financieren van SDE+ projecten. SunStart maakt deel uit van het solide Spaar met de Zon van Almetra BV. Almetra BV beschikt over voldoende eigen vermogen, expertise en implementatiecapaciteit waardoor SDE+ projecten op uitzonderlijk korte termijn gerealiseerd kunnen worden.

Beschikt u over een dak met de mogelijkheid hier een aanzienlijk aantal zonnepanelen op te plaatsen, dan heeft u de mogelijkheid hiermee een aanzienlijk rendement mee te behalen. We adviseren onze klanten op het vlak van de SDE+ subsidie-aanvraag, bemiddelen in financiering, treden desgewenst op als (mede-)investeerder en zijn in staat met onze eigen teams de realisatie van A tot Z voor u . Hiermee zijn we in staat om snel in te springen op de behoefte van onze klanten. Met name voor 2014/2015 SDE+ projecten die nu nog niet zijn gerealiseerd, biedt SunStart mogelijkheden.

Interesse? Neemt u contact met ons op voor een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Op 12 september a.s. vanaf 16.30 uur bent u van harte welkom op onze informatiebijeenkomst in het BoatHouse te Almere. Klik hier voor de uitnodiging.

Of kom naar een van onze informatiebijeenkomsten. Zie hier.