PV SunCare ©

Zorg voor probleemloze opbrengst over jaren

Eenmaal geinstalleerd, leveren uw zonnepanelen met een goede zorg jarenlang elektriciteit op. Indien uw zonnestroominstallatie correct is verbonden met internet, kan de conditie van uw systeem op afstand worden gemonitord. Van belang is echter wel dat de monitoring actief wordt uitgevoerd. Met actieve monitoring is het mogelijk om repararties en onderhoud aan uw zonnestroominstallatie reactief uit te voeren.

Steeds vaker zien we dat eigenaren van zonnestroominstallaties onvoldoende aandacht besteden aan het laten uitvoeren van onderhoud en reparaties, in veel gevallen omdat ze zich er niet van bewust zijn dat de zonnestroominstallatie niet of niet goed functioneert. Dit leidt door de jaren heen helaas tot een groot opbrengstverlies.

Om dit te voorkomen bieden we onze klanten een nieuw en laagdrempelig servicecontract aan met een prijsstelling vanaf EUR 60,= incl. BTW per jaar. Voor dit bedrag wordt de zorg voor uw zonnepanelen u volledig uit handen genomen. Op basis van dit servicecontract zorgen wij er met intelligente software voor dat u zonnestroominstallatie permanent in de gaten wordt gehouden en dat reparaties en onderhoud op ons initiatief en voor onze rekening wordt uitgevoerd.

Met ons eigen monitoring portaal houden we uw zonnestroominstallatie actief in de gaten. Dit houdt in dat de opbrengst van uw zonnepanelen dagelijks wordt geanalyseerd, rekening houdende met de werkelijke zonne-instraling in uw regio. Op deze manier is niet enkel mogelijk om te zien of uw zonnstroominstallatie nog intact is, maar tevens te beoordelen of de opbrengsten in de loop der jaren op peil blijven. Ook wordt er permanent gechecked of de internetverbinding van uw omvormer nog werkt. Mocht er een afwijking worden gesignaleerd, dan wordt dit actief aan ons en desgewenst aan u gemeld via onze nieuwe klantportaal. Wij zullen dan de benodigde interventie spoedig in gang zetten, u hoeft daarvoor zelf geen actie te ondernemen. Wilt u meer weten over PV Suncare, lees dan hier verder.
 

Offerte aanvragen?

Uw persoonlijke gegevens
Aanhef:
Voorletters:*
Tussenv.:
Straat:*
Postcode:*
e-mail:*
Huisnr.:*
Telefoon:*
Achternaam:*
Plaats:*
Enkel indien u de zonnestroom niet bij ons heeft aangeschaft:
Type omvormer:
Merk zonnepanelen:
Datum ingebruikname:
Merk/type omvormer:
Aantal zonnepanelen:
Vermogen zonnepanelen:
Aanvulling: