Montage

De kwaliteit van uw zonnestroominstallatie is uiteindelijk het resultaat van het juiste advies, de juiste productkeuzes en een correcte montage. De montage van de zonnestroominstallatie voeren we dan ook volgens de strikte richtlijnen van de ISSO en conform de NEN1010 installatienorm uit.

Binnen onze groep wordt de montage van de zonnestroominstallatie uitgevoerd door onze installatiepartner TechnoMen BV. Zij zijn streng in de selectie van onze medewerkers en investeren in opleidingen en aanvaarden als werkgever vanzelfsprekend ook de verantwoordelijkheid voor het veilig werken op hoogte. Deze medewerkers beschikken over de benodigde valbeveiligingsmiddelen. Voor u wel zo geruststellend...

Met trots kunnen we dan ook zeggen dat het bedrijf gecertificeerd door SEI. Daarom geven we u vol vertrouwen 24 maanden garantie op de montage! De kwaliteit van onze montage is inmiddels ook bekend bij een aantal grotere aanbieders van zonnestroominstallaties in Nederland die hun installaties ook door ons montagebedrijf laten uitvoeren.