Onze dienstverlening…

Graag zorgen we ervoor dat onze klanten zorgeloos kunnen profiteren van een lange en hoge opbrengst van hun zonnestroominstallatie. Dat valt of staat bij de juiste begeleiding van de aankoop, een goed ontwerp en professionele montage van de zonnestroominstallatie. Graag zijn we u van dienst!

Objectieve voorlichting

Een keuze om zonnepanelen aan te schaffen start wat ons betreft met objectieve voorlichting. Tijdens onze informatie-bijeenkomsten leggen we u kort en bondig uit hoe u komt tot de bepaling van het aantal en soort zonnepanelen, de omvormer en het montagemateriaal.

 

Adviesgesprek & woningscan

Overweegt u serieus om tot aanschaf van zonnepanelen over te gaan, dan komen we graag bij u de woning bekijken. Tijdens deze woning-scan bepalen we in onderling overleg hoeveel zonnepanelen er op uw dak kunnen worden geplaatst, waar de omvormer kan worden opgehangen en hoe de bekabeling door de woning kan worden aangelegd. Tijdens het adviesgesprek kunt u vervolgens alle resterende vragen kwijt en zullen we met u bepalen of, en zo ja welke offerte we aan u uitbrengen.

 

De offerte

Na de woningscan ontvangt u van ons een volledig vrijblijvende offerte waarin we u aanbieden een zonnestroominstallatie te leveren. In de offerte treft u onder andere een legplan, materiaallijst, opbrengstberekeningen en uiteraard de prijs aan. Wilt u op voorhand weten wat de zopnnepanelen u gaan kosten voordat we bij u zijn geweest? Geen probleem! Vraagt u direct een offerte bij ons aan...

 

De montage

Direct na opdrachtverstrekking nemen we contact met u op om in onderling een dag af te spreken waarop wij de zonnestroominstallatie bij u komen monteren. In het algemeen zal de montage binnen een dag zijn afgerond. De montage verzorgen we van A tot Z. Naast de montage van de zonnepanelen op het dak en de koppeling van de omvormer aan uw groepenkast, zullen we een aparte groep plaatsen in uw meterkast en de omvormer koppelen met internet zodat u de opbrengst van uw zonnepanelen kunt volgen vanag uw PC, telefoon of tablet.

 

BTW teruggave

Als particulier heeft u recht op de BTW teruggave van de Belastingdienst. U kunt dit zelf regelen, maar voor een bescheiden vergoeding nemen we u die zorg volledig uit handen. Onze ervaren medewerkers weten inmiddels als geen ander hoe de BTW zo snel en efficient mogelijk op uw rekening wordt teruggestort.

 

Onderhoud

Zonnepanelen zijn praktisch onderhoudsvrij. Voor een hoge opbrengst is het vanzelfsprekend wel van belang dat de zonnepanelen schoon blijven. Dat kunt u uiteraard zelf doen. Wilt u volledig verlost zijn van beheer en onderhoud van uw zonnepanelen, dan kunt u bij ons een onderhoudscontract PVSunCare (C) afsluiten. Binnen dit onderhoudscontract regelen wij:
- actieve monitoring van de correcte werking van uw systeem
- reparaties en onderhoud
- de beantwoording van al uw vragen

Lees hier verder over PV SunCare.