Schaalvoordeel door groepsaankoop

Op wekelijkse basis organiseren wij de collectieve inkoop en plaatsing van zonnepanelen. We benaderen dit wijkgewijs om zo lagere montagekosten voor onze klanten te realiseren. Dat kan doordat er bespaard wordt op logistiek, het op- en afbouwen van steigers en snijdverliezen in de agenda van onze monteurs. Vaak loopt het voordeel daardoor op tot enkele honderden Euro's per installatie.

Objectieve voorlichting

Een zonnestroominstallatie schaft u aan voor de lange termijn. We vinden het dan ook van groot belang dat u goed wordt voorgelicht alvorens u een besluit neemt om zonnepanelen aan te schaffen. Daarom organiseren we wekelijks vrijblijvende lokale voorlichtingsavonden waar we geinteresseerden uitvoerig informeren over de technische, bedrijfseconomische en juridische aspecten waarmee u te maken bij de aanschaf van een zonnestroominstallatie. Deze avonden worden enthousiast ontvangen wat alleen al blijkt dat ca. driekwart van de bezoekers overgaat tot aanschaf van een zonnestroominstallatie bij ons. Meldt u zich wel tijdig aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

Schrijf u in voor een van onze komende informatiebijeenkomsten. In 2 uur spijkeren we uw kennis over zonnepanelen helemaal bij.
Tijdens de bijeenkomsten is er tevens ruimte om al uw vragen te beantwoorden.